VIDEO // Noi proteste ale angajaților CFM. Un vicepreședinte al Parlamentului cere convocarea Consiliului Suprem de Securitate

Te rugăm să distribui acest articol:

Angajații întreprinderii „Calea Ferată a Moldovei” din Ocnița, Bălți, Bender și Basarabeasca au organizat proteste, în contextul în care nu li s-au achitat salariile din luna noiembrie-decembrie. Șefii nodurilor feroviare au trimis din nou scrisori președintelui țării și președintelui parlamentului, în care au solicitat să fie luate măsuri urgente în legătură cu situația creată, informează N4.md

Angajații Calea Ferată a Moldovei au anunțat că vor organiza proteste în cazul în care nu vor primi salariile până pe 25 aprilie. Pe 12 aprilie, liderii sindicatului din domeniul feroviar au expediat o scrisoare președintelui țării și președintelui parlamentului, în care au solicitat achitarea salariilor pentru patru luni.

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, a solicitat convocarea Consiliului Suprem de Securitate pentru a discuta problemele întreprinderii.

Comisia parlamentară de anchetă a stabilit că, în ultimii 10 ani, întreprinderea „Calea Ferată a Moldovei” a fost prejudiciată cu peste 1,5 miliarde de lei.

Vezi și: Partidul lui Ion Chicu și-a ales vicepreședinții și secretarul general

Te rugăm să distribui acest articol:

Site Footer

Share