Riposta lui Gheorghe Cavcaliuc. Președintele PACE declară că este persecutat de Procuratura Generală

Te rugăm să distribui acest articol:

După ce a fost recunoscut în calitate de bănuit în dosarul „verde de briliant”, Gheorghe Cavcaliuc se declară nevinovat. În cadrul unei conferințe de presă, liderul PACE a adus mai multe acuzații Procuraturii și a declarat că ar fi persecutat, informează Agora.md

Procuratura Generală a devenit o bâtă comodă în mâna politicienilor care astăzi controlează justiția. Bănuielile care mi-au fost astăzi înaintate de procurori le calific ca ilegale, nefondate, care nu au nimic cu justiția”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc.

„Suntem un partid puternic, în creștere și suntem incomozi rivalilor si oponenților politici”, a mai menționat liderul PACE.

Procuratura Generală nu a comentat, deocamdată, acuzațiile.

Totodată, Gheorghe Cavcaliuc a cerut eliberarea președintelui organizației teritoriale PACE din Sângerei, Tudor Bălan, care să află în arest la domiciliu.

Anterior, Procuratura Generală a anunțat că Gheorghe Cavcaliuc a fost recunoscut în calitate de bănuit pentru două capete de acuzare: „huliganism comis de două sau mai multe persoane” și „chemarea la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor”. Potrivit Procuraturii, la 22 aprilie, acesta s-a prezentat, însoțit de avocații săi, în fața procurorilor raionului Sângerei unde a fost audiat.

Vezi și: FOTO // Gheorghe Cavcaliuc a fost recunoscut în calitate de bănuit în dosarul „verde de briliant”

Te rugăm să distribui acest articol:

Site Footer

Share