Andrian Candu, despre avizul Curții Constituționale: „Cei care ne-au împins în această zonă de incertitudine să aibă curajul să ia decizii care să scoată țara din anarhie”

Te rugăm să distribui acest articol:

Liderul PRO MOLDOVA, Andrian Candu se arată pregătit de anticipate, la fel ca și PPDA. Parlamentarul chiar a venit și cu un îndemn de vot pentru cetățeni, informează Voxreport.md

Candu nu este nesigur de calitatea avizului Curții Constituționale, apreciindu-l ca „prost, bun, adevărat sau trucat, avizul pentru dizolvarea Parlamentului a fost aprobat„. În același timp, parlamentarul avertizează că acest pas ne duce într-o zonă de incertitudine și cei care l-au făcut vor trebui să-și asume responsabilitatea.

Anticipate să fie. Prost, bun, adevărat sau trucat, avizul pentru dizolvarea Parlamentului a fost aprobat și vreau să cred că cei care ne-au împins în această zonă de incertitudine să aibă curajul să ia decizii care să scoată țara din anarhie cât mai curând. O nouă rundă de măsurări de orgolii și aplomb sigur nu ne face bine. De acum încolo #votațiPROMoldova ca să nu regretați alegerea făcută!” a scris Andrian Candu, într-o postare pe Facebook.

Vezi și: Reacția Platformei DA, vizavi de decizia Curții Constituționale: „Suntem gata de alegeri anticipate”

Te rugăm să distribui acest articol:

Site Footer

Share